Een oosterse lamp in de badkamer: waarom niet?

Geplaatst door

Is het een vreemd idee om een oosterse lamp te installeren in de badkamer? Me dunkt niet. Ikzelf heb een mooie Marokkaanse lamp in mijn badkamer. Waarom alleen sfeer verzorgen in de woon of slaapkamer of keuken en niet in de badkamer. Ik wil dat mijn hele huis een bron van sfeer en inspiratie is, en wanneer ik op de WC zit of ik onder de douche sta, of in bad leg, dan wil ik ook mezelf onderdompelen in die Arabische sprookjes wereld.

Top keuze: Ghalia – Lampen Oosterse Stijl

Een hanglamp in de badkamer dat gaat niet werken in de meeste gevallen. Ik zat meer te denken aan een vloerlamp of een wandlamp. Uiteraard ver weg van de douche en bad, we willen geen nattigheid bij de oosterse lamp want dat is nooit een goed idee.

Enfin sinds ik een oosterse lamp heb in de badkamer ga ik met veel meer plezier douchen en in bad. Ik zit soms uren in bad te genieten van de sfeer. Heerlijk zeg. Vrienden wanneer ze over de vloer komen en gaan pissen kijken ze wel even op. Dat hadden ze nog nooit eerder gezien een Egyptische vloerlamp naast de WC. Maar wij zijn nu eenmaal een apart gezin.

Overig: Ghalia – Meubelen Oosterse Stijl

Recent hebben wij dan ook nog de oosterse kast gekocht. Die staat ook in de badkamer. Daar doen we dingen in als medicijnen, tandpasta, tandenborstel, vrouwelijke hygiëne producten.

Kortom, een Marokkaanse sfeer verzorgen in de badkamer is echt geen mission impossible meer. Na het lezen van dit artikel heb je geen excuus meer om een saaie badkamer te hebben. Neem een weekendje vrij en installeer minstens een lamp. Eventueel kun je daar aan toevoegen indien relevant een kastje of een vloerkleed van de Berber volken. Dat laatste hebben wij nog niet maar staat wel op verlanglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *